Om bitWeb

Du prater, vi skaper

bitWeb FINNERSKAPERBYGGER løsninger

bitWeb utvikler skreddersydde løsninger basert på våre kunders individuelle behov og ønsker. Vi spesialiserer oss på oppstarts-bedrifter, etablering av nye brands, grafisk design og digital tilstedeværelse. Vi har fulgt med på trender og fordypet oss i tech siden tidlig 80-tall, slik at du kan være helt trygg på at vi vet nøyaktig hva din bedrift trenger for å utmerke seg på nett!

VÅRT OPPDRAG

Å tilby førsteklasses produkter og tjenester til en brøkdel av hva våre konkurrenter klarer. Vi fokuserer på å gi deg en visuell identitet som tiltrekker seg beundring, som er minneverdig og som skiller seg ut i den digitale sfæren.

VÅR VISJON

Vår visjon er ambisiøs; – å bli Norges største tilbyder av komplette IT-tjenester. Vi streber etter å omdanne visjoner til virkelighet og gjennom innovasjon, dedikasjon og en forpliktelse til kvalitet, tar vi skrittene som trengs.

HVORFOR

Vi har fordypet oss i datamaskiner siden tidlig 80-tall og vår kunnskap har vokst side om side med den voldsomme utviklingen. Du kan være helt trygg på at vi vet nøyaktig hva din bedrift trenger og nøyaktig hvordan vi skal gjennomføre jobben.
0
+
Antall timer foran PC-skjermen
0
Antall bedrifter hjulpet
0
Antall solgte domenenavn siden 2005
0
Antall timer tilbrakt i verdensrommet

Historien

Etter fullførte ingeniørstudier ved NITH startet Stian Eng Holtet opp «PC-Proffen Oslo» som leverte IT-tjenester i Oslo-området. Bedriften fikk raskt en stor kundegruppe og spesialiserte seg etter hvert på nettverk- og internett-tjenester til ambassader og offentlige etater i Oslo. I 2005 skiftet bedriften navn til «bitWeb» slik vi kjenner det i dag og siden dette var midt i den andre «.com bølgen» var hovedfokuset på kjøp og salg av domenenavn. Stian solgte domenenavn på det internasjonale markedet for i overkant av $1,000,000 USD i løpet av de neste årene og han er nok en av få nordmenn som kan si at de har solgt domener for slike summer. Etter hvert som fokuset ble flyttet over på sosiale medier, slik det fortsatt er i dag, startet bitWeb å spesialisere seg på utvikling, design og tilstedeværelse på internett.

Med flere års erfaring i bransjen har Stian etablert et betydelig nettverk av eksepsjonelle utviklere, grafiske designere og kreative fagfolk. bitWeb, ledet av Stian og et utvalg dedikerte frilansere, som utmerker seg innenfor sine spesialområder, forener kompetansen som kreves for å levere førsteklasses produkter. Det er et samspill som gir oss muligheten til å tilby optimal kvalitet til svært konkurransedyktige priser.